Eseménykövető

Hamarosan...

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
 
Információk
Főadminok: Anne, Norie
Társadmin: Anna
Téma: Szerepjáték (csak évre pontos RealTime)
Műfaj: fantasy, sci-fi, akció, kaland, thriller(?)
Címkék: szuperhős/szupergonosz, iskola, tanulás, képességek, pletyka, harc
Nyitás: 2017. 08. 02.
Zárás: Nem tervezett
Az oldalon található tartalmak a szerkesztők és a további játékosok szellemi termékét képezik. Tehát másolni tilos. Bármiféle tartalmi (nem szerkezeti) egyezés más oldalakkal a véletlen vagy a játékosok műve. Ebből az egészből számomunkra semmilyen anyagi haszon nem származik!

 

 
Partnerek
 
Látogatók
Indulás: 2017-06-18
 
Hírek

Vigyázz, kész...EVENT!

2018.03.17. 15:53, Admin gárda
avagy indulhatnak a jelölések

Sziasztok!

Elérkeztünk hát a várva várt naphoz, az oldal első eventjének kezdőnapjához. Nem akarom húzni a szót, mivel az előző posztban már leírtunk minden tudnivalót, de azért egy-két dolgot (itt is) megemlítenék. 

  • Az eventhez külön fórumot nyitottunk, melyet >>ITT<< találtok meg. A poszt közzététele után pedig el is kezdhetitek az eventes köreiteket. Illetve helyszínileg sem kötjük meg a kezeiteket (egyelőre), szóval bárhol kezdhettek. 
  • Mielőtt hoznátok valakit az eventre, az adott karival való minden korábbi kört vagy zárjátok le vagy pedig fagyasszátok le az event végéig! Ha zártok, arra jövő hét közepéig van lehetőségetek. Minden korábbi kör, a bál előzményének számít, tehát az event nem fog hatni a korábbi körök kimenetelére.
  • És ne feledkezzetek el, hogy a falnak is füle van, azaz Lolitha bárhol bármikor szabadon garázdálkodhat!

A második, de egyben a legfontosabb dolog, amiért ez a poszt is megszületett, az a jelölések. A mai naptól, egészen március 28-ig tudjátok leadni a jelöléseiteket. Erre kifejezetten figyeljetek, mivel az űrlap aznap 23:59 után automatikusan lezárja magát és az Admin Gárda el is kezdi az adatok feldolgozását. 

Katt a jelöléshez!

A harmadik pedig, hogy én - Anne - az eventre hangolódva készítettem egy teaser videót a bálra. Bár már láthattátok korábban is, mivel az előző posztban ott volt, de mégis kivettem és ide raktam át. Szóval aki még nem látta, annak itt is van: 

Az első eventtel kapcsolatos információk

2018.03.07. 20:08, Admin gárda
Végre, végre, végre!

Elérkeztünk tehát az event kezdete előtti utolsó nagy lépéshez, az összes információ megosztásához! Már mi is nagyon várjuk, no még ti. :) Iskolás szerepjátékhoz méltan, a bálidőszak nem maradhat el, és reméljük, ez a bulizás mégjobban összehozza mind a társaságot, mind a karaktereket. No, de nézzünk is mire számíthattok:

Az eventhez tartozó alap információk:

• A játékot 2018.március 17-én kezdhetitek el, bárhol, ahol szeretnétek.
• Az eventhez külön fórum lesz készítve, melyet ugyan úgy használhattok, mint a mindennapokhoz, tehát előre megbeszélitek hogy történik a játék.
• Bármilyen képet szeretnétek a reagba(ruha, stb), kérünk, a szöveg hivatkozásába rakjátok, hogy a névtábla mellett ne legyen más kép!
• A választásokat interaktívan oldjuk meg: két szavazás esedékes, mindkettőre egy karakterrel egyszer szavazhattok (bővebben lent).
• Az event 2018. április 30-án ér véget, ha addig nincs lezárva kör, semmissé válik – kérünk benneteket, hogy próbáljátok meg lezárni őket, a saját érdeketekben.

Az event alatt futó programok:

  1. Készülődés és a jelöltek leadása. (március 17-28)

 A diákság – főleg a DÖK – szorgosan elkezd készülődni az esedékes bálra. Óráról való elkéredzkedések, a tornaterem díszítésének tervrajza, a zene megoldása és a szokásos bálkirály-és királynő választásának előkészítése.

• Ezidő alatt adhatjátok le a jelöléseket, hogy kit szeretnétek látni a címeken: jelölhetitek magatokat is és másokat is(a karaktereitek nevében jelöljetek!)
• A jelölés  az event eme programjának kezdőnapján lesz közzétéve, innentől lehet szavazni – figyeljétek a főoldalt!
 

1,5. Készülődés folytatása és a szavazás (március 29 - április 7)

 Egyre sürget az idő, mindjárt itt a bál, már készülnek a sütik és az alkohol is becsempésződik a diákok szobájába, hogy a bálon mégjobban érezzék magukat. Ruhaválasztás, partner felkérése és egyre több szabad óra, melyben már a büfét készítik elő és a tornatermet tarkítják.

• Nem kötelező partnert felkérni és ne legyen ebből erőszakoskodás. Mint minden iskolában, itt is jobban mutatsz, ha párral mész, de ha magányos farkas vagy, akkor se csüggedj, bátran részt vehetsz az eseményen – ki tudja, lehet épp akkor talál be Cupido nyila.
•  A szavazás az event eme programjának kezdőnapján lesz közzétéve, innentől lehet szavazni – figyeljétek a főoldalt!

  1. A nagybetűs BÁL (április 7-30)

 Elérkezett a nagy nap, minden – na jó, majdnem minden – lány lázasan készül a délután kezdődő partira, a fiúk – ugyancsak nem mindegyik – pedig magukban gyakorolnak, hogy később ne lépjenek rá a partnerük lábára tánc közben.

• Nem kötelező kiöltözni, ha lázadó a karaktered és nem érdekli a bál, de a móka kedvéért benézhet és elsüthet egy csínyt.
• Alkohol ivása 20 év alatt tilos – persze tudjuk, hogy szeretünk szabályt szegni, viszont később, ha tanár észreveszi, jár a büntetés!
• Az event eme részét a Diákelnök nyitóbeszédével kezdjük, ezt átugorhatjátok, vagy ha szeretnétek, bemásolhatjátok Neil úrfi szavait.
• Mindezek után jöhet buli buli hátán, élőzenével, punccsal és vedd-el-ami-megtetszik büfével.

 

További információk:

 Ne feledjétek, Lolitha a készülődés és a bál idején is szabadon garázdálkodik, szóval nem lesz nagy meglepetés egy-egy üzenet vagy szabotázs. Vigyázzatok, mit csináltok az alkohol hatására, nem biztos, hogy jó dolgok is kisülhetnek.

 Diákként bármilyen kérdéssel fordulhattok a DÖK-öt segítő tanárhoz, Lenahoz!

Továbbra is jó játékot nektek!:)

Tavaszi bál plakát

2018.03.02. 16:43, Admin gárda
újabb információk az eventtel kapcsolatban

Szervusztok!

Már lázasan készül az event, a struktúra nagyjából kész, a teljes menettel hamarosan jelentkezünk, addig is itt van egy nagyobb plakát, ami tartalmazza az időbeli elhelyezését a játéknak! :D

 

További jó szórakozást!♥

Lennél a partnerem a bálon?

2018.03.01. 21:45, Admin gárda
avagy közeledik a buli-időszak

*javítva, kisebb-nagyobb pontatlanságok miatt

 

Sziasztok! 

Mostanában az oldal kezdett egyre aktivizálódni, és azóta már túl vagyunk a fél éven - erősen -, szóval itt az ideje az eventnek is, melynek témája nem más lesz, mint az önfeledt partizás és a készülődésben való részvétel.

Egyelőre még csak egy plakáttal szolgálunk, és egy kis információ morzsával is:

A bálon való bálkirály-, és bálkirálynő választás előtt egy kétrészes jelölés-szavazás fog történni. Kérdőívek segítségével mindegyik karakteretekkel jelölhettek egy személyt - magatokat vagy mást -, a második részben pedig a jelöltekre lehet szavazni, ezután a bálon derülnek ki a nyertesek. Nem párra lehet szavazni, hanem külön emberekre, tehát nem biztos, hogy a kedveseddel nyeritek a koronát.

 

További jó játékot az event ideéig és utána♥

Activity check #2 és egyéb hírek

2018.02.18. 13:41, Admin gárda
– röpke üzenet

Első napirendi pont

 Ahogy újra kezd feléledni az oldal – mint főnix a hamvaiból – újra egyre több odafigyelést igényel, legfőképp a Karakterek oldalon, ahol megint kicsit össze vissza vannak a dolgok, mely személy szerint eléggé zavaró, foglalja a helyet, satöbbi.

 Ezért, a következő felhasználók karakterei deaktiválásra kerülnek:

  • Pine: Electra Thorson
  • Chachi: Tadleigh Wayne
  • Azi: Samuel Linch
  • Aurum: Lux Charest
  • Goldie: Patricia Steele & Caspien Van De Kamp

 A velük megkezdett köröket kérünk titeket, zárjátok le, mivel már október–november óta húzodnak, és gondolom ti, aktív játékosok is szeretnétek használni a karaktereiteket.

 

Második napirendi pont

 A Szabályzatba felkerült egy új pont: hogyha két hónapig inaktív vagy, és nem jelzel sem chatben, sem az erre elkészített oldalon, sem nekünk privát üzenetben, leszedünk az oldalról, nem kellenek szellemjátékosok.

 

Harmadik napirendi pont

 Az Interaktív oldal Anne jóvoltából még egy lappal bővült, a Kreatív sarokkal, melyre az oldallal, karakterekkel, shipekkel kapcsolatos alkotásaidat töltheted fel!

 

Negyedik napirendi pont

 Hamarosan – reméljük – végre megáld az Isten egy eventtel, avagy lesz kreativitásunk, időnk, kedvünk leülni és kitalálni valamit, hogy mozgósítsuk az oldalt! :D

 

 

További jó szórakozást és játékot! :)

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!