Szuperhős akadémia

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
 
Információk

Főadminok: Anne, Norie
Társadmin: Anna
Téma: szuperhős/szupergonosz, iskola, tanulás, képességek, pletyka (not RealTime)
Nyitás: 2017. 08. 02.
Zárás: Nem tervezett
Design, kódok: Linda, Frank, W3Schools

Az oldalon található tartalmak a szerkesztők és a további játékosok szellemi termékét képezik. Tehát másolni tilos. Bármiféle tartalmi (nem szerkezeti) egyezés más oldalakkal a véletlen vagy a játékosok műve. Ebből az egészből számomunkra semmilyen anyagi haszon nem származik!

 
Partnerek

    
    
    

képre vár: senki

 
Látogatók
Indulás: 2017-06-18
 
Hírek

Az első eventtel kapcsolatos információk

2018.03.07. 20:08, Admin gárda
Végre, végre, végre!

Elérkeztünk tehát az event kezdete előtti utolsó nagy lépéshez, az összes információ megosztásához! Már mi is nagyon várjuk, no még ti. :) Iskolás szerepjátékhoz méltan, a bálidőszak nem maradhat el, és reméljük, ez a bulizás mégjobban összehozza mind a társaságot, mind a karaktereket. No, de nézzünk is mire számíthattok:

Az eventhez tartozó alap információk:

• A játékot 2018.március 17-én kezdhetitek el, bárhol, ahol szeretnétek.
• Az eventhez külön fórum lesz készítve, melyet ugyan úgy használhattok, mint a mindennapokhoz, tehát előre megbeszélitek hogy történik a játék.
• Bármilyen képet szeretnétek a reagba(ruha, stb), kérünk, a szöveg hivatkozásába rakjátok, hogy a névtábla mellett ne legyen más kép!
• A választásokat interaktívan oldjuk meg: két szavazás esedékes, mindkettőre egy karakterrel egyszer szavazhattok (bővebben lent).
• Az event 2018. április 30-án ér véget, ha addig nincs lezárva kör, semmissé válik – kérünk benneteket, hogy próbáljátok meg lezárni őket, a saját érdeketekben.

Az event alatt futó programok:

  1. Készülődés és a jelöltek leadása. (március 17-28)

 A diákság – főleg a DÖK – szorgosan elkezd készülődni az esedékes bálra. Óráról való elkéredzkedések, a tornaterem díszítésének tervrajza, a zene megoldása és a szokásos bálkirály-és királynő választásának előkészítése.

• Ezidő alatt adhatjátok le a jelöléseket, hogy kit szeretnétek látni a címeken: jelölhetitek magatokat is és másokat is(a karaktereitek nevében jelöljetek!)
• A jelölés  az event eme programjának kezdőnapján lesz közzétéve, innentől lehet szavazni – figyeljétek a főoldalt!
 

1,5. Készülődés folytatása és a szavazás (március 29 - április 7)

 Egyre sürget az idő, mindjárt itt a bál, már készülnek a sütik és az alkohol is becsempésződik a diákok szobájába, hogy a bálon mégjobban érezzék magukat. Ruhaválasztás, partner felkérése és egyre több szabad óra, melyben már a büfét készítik elő és a tornatermet tarkítják.

• Nem kötelező partnert felkérni és ne legyen ebből erőszakoskodás. Mint minden iskolában, itt is jobban mutatsz, ha párral mész, de ha magányos farkas vagy, akkor se csüggedj, bátran részt vehetsz az eseményen – ki tudja, lehet épp akkor talál be Cupido nyila.
•  A szavazás az event eme programjának kezdőnapján lesz közzétéve, innentől lehet szavazni – figyeljétek a főoldalt!

  1. A nagybetűs BÁL (április 7-30)

 Elérkezett a nagy nap, minden – na jó, majdnem minden – lány lázasan készül a délután kezdődő partira, a fiúk – ugyancsak nem mindegyik – pedig magukban gyakorolnak, hogy később ne lépjenek rá a partnerük lábára tánc közben.

• Nem kötelező kiöltözni, ha lázadó a karaktered és nem érdekli a bál, de a móka kedvéért benézhet és elsüthet egy csínyt.
• Alkohol ivása 20 év alatt tilos – persze tudjuk, hogy szeretünk szabályt szegni, viszont később, ha tanár észreveszi, jár a büntetés!
• Az event eme részét a Diákelnök nyitóbeszédével kezdjük, ezt átugorhatjátok, vagy ha szeretnétek, bemásolhatjátok Neil úrfi szavait.
• Mindezek után jöhet buli buli hátán, élőzenével, punccsal és vedd-el-ami-megtetszik büfével.

 

További információk:

 Ne feledjétek, Lolitha a készülődés és a bál idején is szabadon garázdálkodik, szóval nem lesz nagy meglepetés egy-egy üzenet vagy szabotázs. Vigyázzatok, mit csináltok az alkohol hatására, nem biztos, hogy jó dolgok is kisülhetnek.

 Diákként bármilyen kérdéssel fordulhattok a DÖK-öt segítő tanárhoz, Lenahoz!

Továbbra is jó játékot nektek!:)

Tavaszi bál plakát

2018.03.02. 16:43, Admin gárda
újabb információk az eventtel kapcsolatban

Szervusztok!

Már lázasan készül az event, a struktúra nagyjából kész, a teljes menettel hamarosan jelentkezünk, addig is itt van egy nagyobb plakát, ami tartalmazza az időbeli elhelyezését a játéknak! :D

 

További jó szórakozást!♥

Lennél a partnerem a bálon?

2018.03.01. 21:45, Admin gárda
avagy közeledik a buli-időszak

*javítva, kisebb-nagyobb pontatlanságok miatt

 

Sziasztok! 

Mostanában az oldal kezdett egyre aktivizálódni, és azóta már túl vagyunk a fél éven - erősen -, szóval itt az ideje az eventnek is, melynek témája nem más lesz, mint az önfeledt partizás és a készülődésben való részvétel.

Egyelőre még csak egy plakáttal szolgálunk, és egy kis információ morzsával is:

A bálon való bálkirály-, és bálkirálynő választás előtt egy kétrészes jelölés-szavazás fog történni. Kérdőívek segítségével mindegyik karakteretekkel jelölhettek egy személyt - magatokat vagy mást -, a második részben pedig a jelöltekre lehet szavazni, ezután a bálon derülnek ki a nyertesek. Nem párra lehet szavazni, hanem külön emberekre, tehát nem biztos, hogy a kedveseddel nyeritek a koronát.

 

További jó játékot az event ideéig és utána♥

Activity check #2 és egyéb hírek

2018.02.18. 13:41, Admin gárda
– röpke üzenet

Első napirendi pont

 Ahogy újra kezd feléledni az oldal – mint főnix a hamvaiból – újra egyre több odafigyelést igényel, legfőképp a Karakterek oldalon, ahol megint kicsit össze vissza vannak a dolgok, mely személy szerint eléggé zavaró, foglalja a helyet, satöbbi.

 Ezért, a következő felhasználók karakterei deaktiválásra kerülnek:

  • Pine: Electra Thorson
  • Chachi: Tadleigh Wayne
  • Azi: Samuel Linch
  • Aurum: Lux Charest
  • Goldie: Patricia Steele & Caspien Van De Kamp

 A velük megkezdett köröket kérünk titeket, zárjátok le, mivel már október–november óta húzodnak, és gondolom ti, aktív játékosok is szeretnétek használni a karaktereiteket.

 

Második napirendi pont

 A Szabályzatba felkerült egy új pont: hogyha két hónapig inaktív vagy, és nem jelzel sem chatben, sem az erre elkészített oldalon, sem nekünk privát üzenetben, leszedünk az oldalról, nem kellenek szellemjátékosok.

 

Harmadik napirendi pont

 Az Interaktív oldal Anne jóvoltából még egy lappal bővült, a Kreatív sarokkal, melyre az oldallal, karakterekkel, shipekkel kapcsolatos alkotásaidat töltheted fel!

 

Negyedik napirendi pont

 Hamarosan – reméljük – végre megáld az Isten egy eventtel, avagy lesz kreativitásunk, időnk, kedvünk leülni és kitalálni valamit, hogy mozgósítsuk az oldalt! :D

 

 

További jó szórakozást és játékot! :)

Activity check #1

2017.09.25. 17:56, Admin gárda
akinek nem inge, ne vegye magára

Sziasztok!

Mint ahogy észrevehettétek, az utóbbi időben kezdett kihalni az oldal, különböző okok miatt. Adminoknak is vannak különböző akadályozó dolgai, userek se érnek rá vagy nem is tudhatjuk mi van velük, így mindenki kezd eltünedezni. Pontosan ezért az Admin Gárda úgy döntött, hogy ha nem is aktivizáljuk magunkat annyira az oldalon, megpróbálunk rendet tenni rajta. Így pontokba szedve le is írom nektek a következő dolgokat:

Kezdjük a legalapabb dolgokkal, mint az inaktív karakterek és felhasználók kérdése. Jelenleg 3 inaktív felhasználó és 5 inaktív karakter van, ami csak foglalja a helyet. Őket a poszt közzététele után archiválni is fogjuk, de semmiképp nem fogjuk törölni. Ez azért van, hogy ha esetleg tudtok jönni újra, akkor egyszerűen vissza lehessen rakni. Viszont ha eljut hozzátok ez a poszt, akkor mindenképp írjon az, aki magára ismer, hogy töröltetni szeretné a karaktereit vagy jön vissza játszani. Ha pedig meg szeretné valaki beszélni a dolgot, akkor én - Anne -  vele szívesen beszélek. (ha akarjátok és kéritek, akkor majd a fb-om is megadom, ha úgy nektek kényelmesebb)
Inaktív felhasználók és karaktereik: 

  • Axy: Zatris, Reyna
  • Hannah: Raven, Ethan
  • Mile: Wave

Ezen kívül vannak páran, akik alapjáraton aktívak voltak, csak mostanában tűntek el. Őket arra kérem, hogy próbálják meg összeszedni magukat és eldönteni, hogy tudnak-e itt aktívkodni vagy nem. Mert ha a válasz az nem, akkor egy idő után csak a helyet fogják csak foglalni, mint egy porosodó könyv a polcon. Annak meg nincs sok értelme.

A második dolog, ami ehhez szorosan kapcsolódik, hogy vannak olyan felhasználók (összesen kettő), akik suttyomban (vagy nem) csak regisztráltak, de azóta nem is dugták fel az orrukat az oldalra. Vagyis írtak, hogy regiztek és utána nem is hoztak karaktert, hanem vagy nem montak semmit, vagy csak dumáltak különböző dolgokról. Nem mondok neveket, de aki magára ismer, az legyen szíves gondolkozzon el az itteni sorsáról. Mert ha egy hét múlva sem jelentkeznek, akkor törlöm a felhasználójukat. 

Ennyi lett volna a poszt, remélem az a néhány ember reagálni fog. További szép napot!

Ui.: Aki akar, az itt kommentben is jelezheti a jeleznivalóját :) 

 


Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!