Eseménykövető
Plot
A végzősök vizsgája után egy sötétebb időszak kezdődött az Akadémián. Az utóbbi időben rejtélyes dolgok történtek az épület falai között, de a legutóbbi esemény a legtöbb embert sokkolta. Az egyik pillanról a másikra több diák is eltűnt az épületből, köztük Delaney Ella Prince, Hank Jakeman, Richard Anthony Stark és Josette Echo Ayelle. Ezügyben az SA iroda már ebben a pillanatban is nyomoz, míg a Védgárda megtesz minden tőlük telhetőt, az Akadémián belül. >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
 
Információk
Adminok: Anne, Norie
Téma: Szerepjáték (csak évre pontos RealTime)
Műfaj: fantasy, sci-fi, akció, kaland, thriller(?)
Címkék: szuperhős/szupergonosz, iskola, tanulás, képességek, pletyka, harc
Nyitás: 2017. 08. 02.
Zárás: Nem tervezett
Az oldalon található tartalmak a szerkesztők és a további játékosok szellemi termékét képezik. Tehát másolni tilos. Bármiféle tartalmi (nem szerkezeti) egyezés más oldalakkal a véletlen vagy a játékosok műve. Ebből az egészből számomunkra semmilyen anyagi haszon nem származik!

 

 
Partnerek
 
Látogatók
Indulás: 2017-06-18
 
Hírek

Kis lelkizés

2018.03.24. 12:57, Admin gárda
avagy a fénykor kezdete

Kedves Játékosok és oldalt látogatók!

Ezt a posztot nem terveztem túl hosszúra húzni, csak hát ilyen poszt is kell valamikor egy oldal életében. Az utóbbi időben az oldalon kezdett beindulni az élet és a portállistán - amit egyébként nem is nézek annyira gyakran - is kezdtünk felfelé kúszni. Pár napja pedig elértük a Top3-at, ami miatt különösen hálás és büszke vagyok:

Büszke vagyok elsősorban magamra, amiért eddigi adminkodós karrierem során ez az első olyan oldal, ami ilyen sikeres lett. Büszke és hálás vagyok az oldalra, amiért ezt összehoztuk és az oldal közössége idővel össze is kovácsolódott, de mégsem alkotunk olyan zárt közösséget, ami miatt az új tagok nem akarnának jönni. Örülök, hogy több mint fél év után legalább 14 játékos csatlakozott hozzánk és legalább 60 kari fordult már meg az oldalon.

Végül pedig eltérve a tárgytól, a jelölésekre már csak néhány napotok van hátra, szóval aki akar és még nem tette, az a korábbi posztban megtalálja a linket. Illetve információ morzsaként megemlíteném, hogy a háttérben folyamatosan ötletelünk és garantálhatom, hogy a jövőben az oldal rendesen fel fog gyorsulni és pár történetszál is meg lesz csavarva. Ezzel gazdagítva a mi kis világunkat, ahol bármi előfordulhat. 

További jó játékot mindenkinek! ♥ 

Vigyázz, kész...EVENT!

2018.03.17. 15:53, Admin gárda
avagy indulhatnak a jelölések

Sziasztok!

Elérkeztünk hát a várva várt naphoz, az oldal első eventjének kezdőnapjához. Nem akarom húzni a szót, mivel az előző posztban már leírtunk minden tudnivalót, de azért egy-két dolgot (itt is) megemlítenék. 

  • Az eventhez külön fórumot nyitottunk, melyet >>ITT<< találtok meg. A poszt közzététele után pedig el is kezdhetitek az eventes köreiteket. Illetve helyszínileg sem kötjük meg a kezeiteket (egyelőre), szóval bárhol kezdhettek. 
  • Mielőtt hoznátok valakit az eventre, az adott karival való minden korábbi kört vagy zárjátok le vagy pedig fagyasszátok le az event végéig! Ha zártok, arra jövő hét közepéig van lehetőségetek. Minden korábbi kör, a bál előzményének számít, tehát az event nem fog hatni a korábbi körök kimenetelére.
  • És ne feledkezzetek el, hogy a falnak is füle van, azaz Lolitha bárhol bármikor szabadon garázdálkodhat!

A második, de egyben a legfontosabb dolog, amiért ez a poszt is megszületett, az a jelölések. A mai naptól, egészen március 28-ig tudjátok leadni a jelöléseiteket. Erre kifejezetten figyeljetek, mivel az űrlap aznap 23:59 után automatikusan lezárja magát és az Admin Gárda el is kezdi az adatok feldolgozását. 

Katt a jelöléshez!

A harmadik pedig, hogy én - Anne - az eventre hangolódva készítettem egy teaser videót a bálra. Bár már láthattátok korábban is, mivel az előző posztban ott volt, de mégis kivettem és ide raktam át. Szóval aki még nem látta, annak itt is van: 

Az első eventtel kapcsolatos információk

2018.03.07. 20:08, Admin gárda
Végre, végre, végre!

Elérkeztünk tehát az event kezdete előtti utolsó nagy lépéshez, az összes információ megosztásához! Már mi is nagyon várjuk, no még ti. :) Iskolás szerepjátékhoz méltan, a bálidőszak nem maradhat el, és reméljük, ez a bulizás mégjobban összehozza mind a társaságot, mind a karaktereket. No, de nézzünk is mire számíthattok:

Az eventhez tartozó alap információk:

• A játékot 2018.március 17-én kezdhetitek el, bárhol, ahol szeretnétek.
• Az eventhez külön fórum lesz készítve, melyet ugyan úgy használhattok, mint a mindennapokhoz, tehát előre megbeszélitek hogy történik a játék.
• Bármilyen képet szeretnétek a reagba(ruha, stb), kérünk, a szöveg hivatkozásába rakjátok, hogy a névtábla mellett ne legyen más kép!
• A választásokat interaktívan oldjuk meg: két szavazás esedékes, mindkettőre egy karakterrel egyszer szavazhattok (bővebben lent).
• Az event 2018. április 30-án ér véget, ha addig nincs lezárva kör, semmissé válik – kérünk benneteket, hogy próbáljátok meg lezárni őket, a saját érdeketekben.

Az event alatt futó programok:

  1. Készülődés és a jelöltek leadása. (március 17-28)

 A diákság – főleg a DÖK – szorgosan elkezd készülődni az esedékes bálra. Óráról való elkéredzkedések, a tornaterem díszítésének tervrajza, a zene megoldása és a szokásos bálkirály-és királynő választásának előkészítése.

• Ezidő alatt adhatjátok le a jelöléseket, hogy kit szeretnétek látni a címeken: jelölhetitek magatokat is és másokat is(a karaktereitek nevében jelöljetek!)
• A jelölés  az event eme programjának kezdőnapján lesz közzétéve, innentől lehet szavazni – figyeljétek a főoldalt!
 

1,5. Készülődés folytatása és a szavazás (március 29 - április 7)

 Egyre sürget az idő, mindjárt itt a bál, már készülnek a sütik és az alkohol is becsempésződik a diákok szobájába, hogy a bálon mégjobban érezzék magukat. Ruhaválasztás, partner felkérése és egyre több szabad óra, melyben már a büfét készítik elő és a tornatermet tarkítják.

• Nem kötelező partnert felkérni és ne legyen ebből erőszakoskodás. Mint minden iskolában, itt is jobban mutatsz, ha párral mész, de ha magányos farkas vagy, akkor se csüggedj, bátran részt vehetsz az eseményen – ki tudja, lehet épp akkor talál be Cupido nyila.
•  A szavazás az event eme programjának kezdőnapján lesz közzétéve, innentől lehet szavazni – figyeljétek a főoldalt!

  1. A nagybetűs BÁL (április 7-30)

 Elérkezett a nagy nap, minden – na jó, majdnem minden – lány lázasan készül a délután kezdődő partira, a fiúk – ugyancsak nem mindegyik – pedig magukban gyakorolnak, hogy később ne lépjenek rá a partnerük lábára tánc közben.

• Nem kötelező kiöltözni, ha lázadó a karaktered és nem érdekli a bál, de a móka kedvéért benézhet és elsüthet egy csínyt.
• Alkohol ivása 20 év alatt tilos – persze tudjuk, hogy szeretünk szabályt szegni, viszont később, ha tanár észreveszi, jár a büntetés!
• Az event eme részét a Diákelnök nyitóbeszédével kezdjük, ezt átugorhatjátok, vagy ha szeretnétek, bemásolhatjátok Neil úrfi szavait.
• Mindezek után jöhet buli buli hátán, élőzenével, punccsal és vedd-el-ami-megtetszik büfével.

 

További információk:

 Ne feledjétek, Lolitha a készülődés és a bál idején is szabadon garázdálkodik, szóval nem lesz nagy meglepetés egy-egy üzenet vagy szabotázs. Vigyázzatok, mit csináltok az alkohol hatására, nem biztos, hogy jó dolgok is kisülhetnek.

 Diákként bármilyen kérdéssel fordulhattok a DÖK-öt segítő tanárhoz, Lenahoz!

Továbbra is jó játékot nektek!:)

Tavaszi bál plakát

2018.03.02. 16:43, Admin gárda
újabb információk az eventtel kapcsolatban

Szervusztok!

Már lázasan készül az event, a struktúra nagyjából kész, a teljes menettel hamarosan jelentkezünk, addig is itt van egy nagyobb plakát, ami tartalmazza az időbeli elhelyezését a játéknak! :D

 

További jó szórakozást!♥

Lennél a partnerem a bálon?

2018.03.01. 21:45, Admin gárda
avagy közeledik a buli-időszak

*javítva, kisebb-nagyobb pontatlanságok miatt

 

Sziasztok! 

Mostanában az oldal kezdett egyre aktivizálódni, és azóta már túl vagyunk a fél éven - erősen -, szóval itt az ideje az eventnek is, melynek témája nem más lesz, mint az önfeledt partizás és a készülődésben való részvétel.

Egyelőre még csak egy plakáttal szolgálunk, és egy kis információ morzsával is:

A bálon való bálkirály-, és bálkirálynő választás előtt egy kétrészes jelölés-szavazás fog történni. Kérdőívek segítségével mindegyik karakteretekkel jelölhettek egy személyt - magatokat vagy mást -, a második részben pedig a jelöltekre lehet szavazni, ezután a bálon derülnek ki a nyertesek. Nem párra lehet szavazni, hanem külön emberekre, tehát nem biztos, hogy a kedveseddel nyeritek a koronát.

 

További jó játékot az event ideéig és utána♥

 


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG