Eseménykövető

Hamarosan...

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
 
Információk
Főadminok: Anne, Norie
Társadmin: Anna
Téma: Szerepjáték (csak évre pontos RealTime)
Műfaj: fantasy, sci-fi, akció, kaland, thriller(?)
Címkék: szuperhős/szupergonosz, iskola, tanulás, képességek, pletyka, harc
Nyitás: 2017. 08. 02.
Zárás: Nem tervezett
Az oldalon található tartalmak a szerkesztők és a további játékosok szellemi termékét képezik. Tehát másolni tilos. Bármiféle tartalmi (nem szerkezeti) egyezés más oldalakkal a véletlen vagy a játékosok műve. Ebből az egészből számomunkra semmilyen anyagi haszon nem származik!

 

 
Partnerek
 
Látogatók
Indulás: 2017-06-18
 
Hírek

New chapter

2018.08.26. 13:27, Admin gárda
avagy egy új történet kezdete

Na sziasztok!

Már elég rég írtunk ki egy ilyesfajta bejegyzést, mely betudható volt annak is, hogy nyáron a játékosok inkább élvezik a nyarat, utazgatnak és pihennek. Így az oldalon lévő szerepek is lightosabbak lettek ebben az időszakban és csak most került fel a frissítés és ezzel együtt ez a bejegyzés. 

Első napirendi pont

Először is kicsit megkésve, de boldog születésnapot szeretnék kívánni az oldalnak, 1 évesek lettünk! Az egy év alatt sokat változott a játékos és karakter felállás, de örülök hogy a legelsők közül is van aki még mindig boldogít minket. Az elmúlt év alatt több dolog is történt a történetszálunkban is. Lezajlott az első event, karakterek egymás közötti kapcsolatai is kifejlődtek lassan és még sorolhatnám. Egy évet lehúztunk és még sok-sok évet, hónapot és napot remélek az oldalnak. 
Ennek örömére itt is egy meglepetés videó: 

Második és harmadik napirendi pont

Az új dizi felkerültével egy új fejezet nyílt meg az oldalon, bővített leírásokkal. Így elmondhatjuk, hogy az oldal, mint kinézetében, mind tartalmában megújult. Na de nézzük is, hogy mik ezek:
Az első dolog, ami szemet szúrhat a játékosoknak az az, hogy a bal sáv összetétele kicsit megváltozott. A legtetejére került egy plot összefoglaló, ami a fontosabb eseményeket fogja ezentúl számon tartani. A facebook csoport linkje pedig a Lolitha blogjával együtt átkerült az interaktívba, és ezentúl mind a kettő csak regisztrált felhasználók részére lesz elérhető, annak ellenére is, hogy a játéktér továbbra is nyilvános lesz. Illetve a napokban megszületett az oldal Discord szervere is, ami szintén ott lesz megtalálható. 
Ezután az Általános tudnivalók újbóli áttanulmányozását javasolnám, ahol végre felvilágosulhatsz az SA iroda (vagy ahogy néha emlegetjük SA Hivatal) kapcsán. Ha pedig majd a későbbiekben is figyelmesen tanulmányozod a Tudnivalók modult, akkor idővel további érdekességekre is bukkanhatsz majd. 
Majd ahogy az igénylés részre térünk át, ott is észrevehetünk egy kisebb változást a kitöltendő pontokban. Ehhez pedig hozzátartozik a karakterek modulban lévő változás is. Mostantól új karaktertípus a diákok, akadémiai szeményzet és az NJK-k mellett a Veteránok. Ők azok a karakterek, akik vagy kivégezték anno az Akadémiát és/vagy az SA irodában dolgoznak és/vagy pedig a szorosan kapcsolódnak a fő történetszálhoz. Ezen karakterek alapja mindig a korábbi 20+-os diákok vagy elbocsátot vagy visszavonult akadémiai személyzeti tagok lesznek. Igénylésükre ugyan lesz lehetőség, de mindig korlátozott számban lesz megengedve. Kivéve azokban az időszakokban, amikor a "Korlátozottan igényelhető (már csak ...) + igényelhetők" rész ki lesz húzva.
Végül pedig térjünk rá a játéktérre. Azt hiszem, hogy azzal foglalkoztam a legtöbbet és ez meg is látszik szerintem. Mostantól nem csak az Akadémia épületének van leírása, hanem magának a szigetnek, a Daly Cityben található SA irodának, az űrben lévő bolygóknak és egyéb helyszíneknek is lesz. Ezzel is szerettük volna kihangsúlyozni, hogy mostantól nem csak a szigetnek nevezett buborékban fogunk mozogni, hanem nyitni fogunk (mértékkel) az egész világra. 

Most pedig térjünk vissza egy kicsit a karakterekhez. Az új történetszál(ak) bevezetésével az elkövetkező időszakban mind az NJK karakterek, mind az igényelhetőek száma jelentősen fog gyarapodni. Az oldal rendbeszedése után majd jönnek is az első NJK karik.

Negyedik napirendi pont

És most térjünk rá egy kevésbé kellemes témára. Norieval most Activity check nélkül töröltünk az inaktív userek karakterét, akiket a törlés pillanatában már két hónapnál több ideig nem láttunk. 
Az alábbi játékosok érintettek

  • Rish:  Quinn Celestine Cabe, Kaiden Smith, Eboney Mandisa Barlow, Zariah Blue Jones, Severine Seraphina Sage Dubois karakterek kerültek törlésre. Naomi Essie Chasseur és Larissa Chronis vissza - és átkerült az igényelhetőbe. 
  • Scott: Mivel azután szóltál hogy élsz, hogy elkezdtük törölni a karaktereid, ezért John Adam Banks karaktereden kívül mindegyik törlésre került. Ha még szeretnél velük játszani, akkor megkérünk téged, hogy igényeld ki újra őket és csak akkor játszhatsz velük, ha meglesz a karilapjuk. Előre is elnézést a kellemetlenségért!
  • Seecret: Eugene Deinios Q. Wayfort, Ephraim Sion Soleq, Darvin Amadeus Salinger karaktereid törlésre kerültek
  • Kasay: Rulfia Warg, Lara Schwarz karakterek törlésre kerültek
  • Lia (06.08 óta eltűnt): Sophia Ødegård karakter törlésre került
  • Azi (01.23 óta inaktív): Samuel Linch karakter törlésre került

Rish, Lia, Azi, Kasay és Seecret felhasználói is törlésre kerültek ezzel együtt. Scott pedig ha nem pótolja a karilapjait, akkor csak John-nal fog tudni játszani az oldalon. Én legalábbis addig nem is fogok reagolni Metriával 
Ezen kívül Ravenna kérésére ezen karaktereit töröltük: Brunnhild Nighy Corvus, Ariah Borghildr, Deacon Pine, Caius Edgeworth, Ilya, Elizabeth von Edgir Wright és Frigga Ridenhour
Norie karakterei közül ez a két karakter került törlésre: Selene Lucine Seth, Edward Nygma Jr.
Ezen felhasználók ha az alábbi időpontokig nem aktívkodnak, akkor szintén törlésre kerülnek:

  • Dommiel - 2018. 08. 26. (azaz ma 23:59-ig)
  • MelanieAdele - 2018. 09. 10.
  • Saphtin - 2018. 09. 27.

birdie, Dewa felhasználója két hónapnál több teljes inaktivitás miatt törlésre került!

Nagyjából ennyi minden történt az oldalon, reméljük elnyeri majd a tetszéseteket. További jó játékot és ha bármi kérdés, óhaj-sóhaj van, akkor keressétek fel mindket! ;)

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!