Eseménykövető
Plot
A végzősök vizsgája után egy sötétebb időszak kezdődött az Akadémián. Az utóbbi időben rejtélyes dolgok történtek az épület falai között, de a legutóbbi esemény a legtöbb embert sokkolta. Az egyik pillanról a másikra több diák is eltűnt az épületből, köztük Delaney Ella Prince, Hank Jakeman, Richard Anthony Stark és Josette Echo Ayelle. Ezügyben az SA iroda már ebben a pillanatban is nyomoz, míg a Védgárda megtesz minden tőlük telhetőt, az Akadémián belül. >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
 
Információk
Adminok: Anne, Norie
Téma: Szerepjáték (csak évre pontos RealTime)
Műfaj: fantasy, sci-fi, akció, kaland, thriller(?)
Címkék: szuperhős/szupergonosz, iskola, tanulás, képességek, pletyka, harc
Nyitás: 2017. 08. 02.
Zárás: Nem tervezett
Az oldalon található tartalmak a szerkesztők és a további játékosok szellemi termékét képezik. Tehát másolni tilos. Bármiféle tartalmi (nem szerkezeti) egyezés más oldalakkal a véletlen vagy a játékosok műve. Ebből az egészből számomunkra semmilyen anyagi haszon nem származik!

 

 
Partnerek
 
Látogatók
Indulás: 2017-06-18
 
Helyszínek

(ha nem esne le, katt a képre)

Az iskola hat részre osztható. Négy szárny az irányoknak megfelelően, egy kinti pálya kerttel és az épület közepén található kis előcsarnok.

Kinti pálya: Az iskola háta mögött egy hatalmas, füves pálya fekszik, melyen a kinti edzéseket tartják. Ide kihozhatók az eszközök, de a kinti órák nem feltétlenül erről szólnak. Található még mászófal és tó, mely a képességeik kiaknázása mellett az állóképességüket is fejleszti.

Kert: A kert a kinti gyakorlópálya mögött található, de a pályával ellentétben, ez mégis egy nyugodtabb környéknek mondható. A kert gondozói bármit megtettek a hely szépségéért, ezért a két részt magas bokrokkal választották el. Átmenni meg egy gyonyorű kis fa boltív alatt lehet.
Legnagyobb látványossága Mr. Chasseur (igazgató úr) kedvenc helye, az iskola pavilonja, amit azonnal ki lehet szúrni már a boltíven keresztül. Ez egy tökéletes hely arra, hogy a szabadban relaxáljon az ember és akár egy ping-pong asztalt is ki tudna akármelyik diák tolni a klubhelyiségükből.

Előcsarnok: Amint belépsz az Akadémia kapuján, egyből a nem túl nagy előcsarnokban találod magad, ahonnan el tudsz jutni a négy szárnyba. Ezt vagy lépcsőkkel vagy lifttel teheted, ahogy kedved tartja és amennyire lehetséges.
Ha elnézel balra, akkor egy kis sarokban láthatsz egyfajta pihenősarkot, ahol egy dohányzóasztalt és körülötte négy kanapét rendeztek be. Itt általában olyan vendégek várnak a megfelelő személyekre, akik se nem az akadémia diákjai, se nem a személyzete.
Ha pedig a tekintetedet egyenesben tartod, akkor megpillanthatod a recepciót/portát, ahol 2-3 személy váltja egymást pár óránként.

Északi szárny:

Alsó emelet:

 • Könyvtár: Ahogy belépsz a könyvtárba, az első amit megpillanthatsz, az Mrs Dunnstock pultja. A középkorú könyvtárost általában az asztalánál lehet megtalálni, mindig egy könyvvel a kezében. Amint balra fordulsz, asztalok tömkelegét láthatod, két– és nyolcfős kialakításban, így csoportmunkára de egyedüli dolgozásra is alkalmas a terem. Ezután következnek a polcok, melyek padlótól falig terjednek és amelyekben minden féle és fajta kötetet meg lehet találni, legyen az egy szórakoztató regény vagy egy enciklopédia.
 • Mosószoba: Egy hatalmas terem, bal oldalt tele mosógépekkel, jobb oldalt pedig szárító-mosógépekkel. Középen asztalok húzódnak, a terem végében pedig vasalók, ha a diákok még ezzel is szeretnének kínlódni.
 • Büfé: A büfé a folyosón található meg, mely a falba van beépítve. Nem nagy helyecske, itt előre elkészített szendvicseket, pékárukat, italokat és egyéb nyalánkságokat lehet találni, még hajnalban nyit, hogy akinek nulladik órája van, az rendesen tudjon még enni valamit.
 • Étkező: Az étkező a büfé mellett található. Ahogy benyitsz az ajtón, egy hatalmas terem tárul eléd. Szemben az ajtóval fekszik a pult, mely mögött a kedves konyhásnők szolgálják fel a napi kosztot. A pult és az ajtó között pedig négy fős asztalok sorakoznak. Menzára a harmadik és a hatodik szünetben lehet menni, akkorra készülnek el a friss ételek. Minden nap ugyan azt lehet enni, a heti ebédet minden hétfő reggel lehet megtekinteni, a menza ajtaja és a tanári szoba között lévő hirdetőtáblán. 
 • Tanári iroda: A tanári iroda olyan normális, mint más iskolákban. A terem közepén található egy nagy asztal, melynél minden tanítónak meg van a maga helye, széke és fiókja. Habár az igazgatónak van külön irodája, a tanári asztal végébe csak ő ülhet. A fal mellett vékonyabb asztalok húzódnak, melyen mindenféle papírok, minihűtő, kávéfőző, tollkészletek és hasonló adminisztrációs dolgok megtalálhatóak. Az igazgató ülőhelyével szemben, a falon található egy éves naptár, havi beosztással, amelyen minden oktató megtekintheti a közelgő eseményeket – iskolai napok, bálok, kirándulások, szünetek.
 • Lélekterem: Ide a tanulók minden nap jöhetnek, Mareth Ayelle iskolapszichológus várja őket a negyedik szünetben. Itt beszélhetnek a magánéleti problémáikról, a beilleszkedési helyzetükről és a tantárgyi bonyodalmakkal. A diákok száz százalékosan megbízhatnak benne, hiszen őt is kötelezi a titoktartási eskü. Persze ha az illető ön– és közveszélyes, azt jelentenie kell a szülőknek és az igazgatónak.  

Felső szint:

 • Tanárok hálókörlete: A tanárok hálószobái kicsivel nagyobbak, mint a diákokéi, igaz nekik nem kell osztkozkodniuk. Ami beköltözéskor megtalálható, az egy franciaágy, televízió, éjjeliszekrény és gardrób. A többi holmit ők maguk hozhatják be és kedvükre rendezhetik a szobát. Mivel a szárny ahol a szobák vannak, kisebb, mindegyik hálóhoz tartozik egy kicsiny erkély, melyre egy üvegajtón keresztül mehetnek ki, és persze minden lakóhelyhez tartozik egy saját fürdő.

Déli és a nyugati szárny: Mindkét szárnyban 5–5 emelet van.

Tanulók szobái: Minden lakóterületben két diák lakik és nem koedukált – tehát fiú nem kaphat lány szobatársat. Minden szobában alap felszereltség nyilván a két ágy. Ezen kívül egy asztal, amire pakolhatnak, egy vagy kettő éjjeli szekrény és két diáknak elegendő gardrób.
Illetve minden emeleten található két átlagos felszereltségú fürdőszoba, ami mindenképpen tartalmaz WC-t, kézmosót, akasztókat és zuhanyzókabint.

>> Szobatársak <<

Klubhelyiség: Mindkét szárny nulladik szobája az egy két és fél tanuló hálószoba nagyságú klubhelyiség. Leginkább egy nappali és egy játékterem keverékeként lehet felfogni, ami végül is érthető, mert a tanulók szabadidejük nagy részében itt bandáznak.
A klubhelyiség egyik sarka fel van szerelve egy csocsó és billiárd asztallal, és általában az ottani sarokban tárolják az összecsukott ping-pong asztalukat, amiket néha a kertbe kivihetnek.
A másik vége meg úgynevezett "szonikus" terület. Azaz egy hangszigetelt tágasabb kabin, ahol a diákok zenélhetnek úgy hogy nem zavarnak senkit, de van olyan is, amikor a szonikus képességű diák ott akar vicceskedni.
A két véglet között pedig elszórtan tanulósarkak és pihenősarkak vannak a diákok által elrendezve. A tanulósarkakban nyilván a diákok a könyveket bújják és egyedül vagy társaságban magolnak egy fa asztalnál és fa székeken. A pihenősarkakban meg bármit csinálhatnak kényelmes foteleken és kanapékon.

Keleti szárny, a legnagyobb rész:

Tantermek: A sima tárgyak, például számtan és történelem tanítására egyszerű termek állnak rendelkezésre, mindegyikben interaktív kivetítőtábla található. A különleges tantermekben specializálódott eszközök várják a diákokat (pl. ha valaki a tüzet irányítja, akkor tűzállóak a tárgyak).

DÖK-terem: Hivatalosan mindössze pár éve szolgál ez a szoba a diákönkormányzat saját territóriumaként, de fiatalságát meghazudtolva látták el a legújabb technológiákkal, ami leginkább a fénymásolókban és a vetítő rendszerben mutatkozik meg. Az ajtón belépve egyébként leghamarabb egy prezentációs asztalba botlunk, melynél a dök elnök prezentálhatja új elképzeléseit. Az ajtóval szemben, vagyis a robosztus asztal másik végén egy dupla padot találhatunk, három székkel, mely a felelős tanárnak, az alelnöknek és a titkárnak van fent tartva. A viszonylag kezdetleges pódiummal szemben három kör alakú asztal helyezkedik el, viszonylag nagy terekkel körülöttük, hogy minden tag nyugodtan előre fordulva figyelhessen az előadásokra, tájékoztatókra, majd a körökbe fordulva végezhessék el a rájuk bízott feladatokat csoportosan.

Torna– és gyakorlóteremek: A benti tornaterem akkora, mint egy kézilabda–pálya. Bal oldalt bordásfal helyezkedik el, a másik oldalon pedig mászófal van kiépítve. A diákok labdasportokat nem vesznek, így az erre kialakított jelzések és kapuk nem találhatóan meg, viszont a szertárban akad egy–két labda. A bejárattal szemben a másik oldalon található  egy vas ajtó, melyen belépve a szertárat pillanthatjuk meg. Itt felfedezhetőek olyan alap tárgyak, mint a gerenda vagy ugrókötél, elzárva viszont a különleges képességű diákok számára tartanak fent eszközöket.

Orvosi szoba: E terem a tanteremsor végén található meg, közel a tornateremhez, hiszen a legtöbb baleset itt megy végbe. Modern felszereltség uralkodik, így nem kell félni, ha valakinek nagyobb baja van egy horzsolásnál. Található egy ágy, szék, asztal és sok-sok szekrény tele ápolói tárgyakkal.

Sellők lagúnája: A szigettől nem messze található és ez a Pylm Enclave sellőraj központi szent helye. Itt rendeznek mindenféle fontos eseményt és a fejesek is itt tárgyalnak. A lagúnán túl az óceánban van egy jelekkel díszített szikla, az jelzi a Pylm Enclave határát és bármilyen támadás esetén a sellők ott vízalapú erőteret hozhatnak létre, ami körbeölelheti a szigetet. 

Tengerpart: Erről nem nagyon lehet mit mondani, lévén hogy egy szigetről beszélünk és kb. minden irányból van egy. Ennek ellenére a diákok számára a Partnak csak egy szakasza közelíthető meg. Ez egy homokos tengerpart, néhány sziklával. Azok a tanulók, akik a nyári szünet alatt nem hagyják/hagyhatják el szigetet, itt tudnak strandolni. 

Tiltott részek: A szigeten úgynevezett Tiltott részek vannak, melyek vagy veszélyesek a diákokra nézve, vagy felfedezetlenek. Ezeket egy elektromos háló határolja, mely nagy sebzést nem okoz, viszont a tanulók kedvét szegi a további bandukolástól. Bárki aki csak megpróbál a háló átmászni, az is büntetésben részesül

Daly Cityben található SA iroda egy elég komplex és védett létesítmény. Az épület váza és a külső borítása is tartalmaz ritka törpecsillag fémötvözetet, ami megfelelő tartást ad ahhoz, hogy krízishelyzetben menedékként szolgáljon. Az épület maga négy részből áll. 

Adminisztratív szektor:

Alagsor

 • Földalatti állomás: Úgy néz ki, mint egy egyvágányú metróállomás, azaz van a peron és mellette a sín. Innen indul a földalatti jármű, ami az SA iroda és az Akadémia között biztosít átjárást. A járművet az állomásokról irányítják a külön erre a célra kitűzött alacsonyabb rangú mérnök ügynökök. 

Földszint:

 • Előcsarnok: Mivel az adminisztratív szektor az egyetlen olyan része az irodának, amin keresztül bárki ki-be járkálhat, ezért csak annak van előcsarnoka. 
  Amint belépsz a golyóálló üvegajtón, rögtön egy hatalmas érintőképenyős monitort fogsz meglátni tőled tizenkét órára. A képernyőn egy eligazító menüt fogsz látni, melynek a hátterében kiszúrhatod az SA Hivatal emblémáját. A menüpontokban bármilyen publikus infót megtalálhatsz, ami az irodával kapcsolatos. 
  Ha eltekintesz a monitortól, akkor különböző tárgyakat és emlékképeket fogsz megpillantani a maximálisan őrzött vitrinekben, amikre az SA hálózat büszke lehet. 
  Amint kigyönyörködhetted magad az előcsarnok látványán és a monitort is megkerülted, megpillanthatod a nagy fehér pultot, ahol 3-4 ember fog készségesen segíteni a további útadban. Amennyiben komolyabb ügyed lenne, az illető elkísér az A1 folyosóra, ahol a kihelyezett tábláknak megfelelően eltalálsz a megfelelő helyre. 
 • Váróterem: A váróterem az A1 folyosó végén, egy nagyobb helyiség. Bent egy csomó szék, fotel és kanapé található, elszórva pár dohányzóasztallal, melyen mindenféle magazinok találhatóak. Ezen kívül a szobában vízzel és üdítővel is ki lehet szolgálni magunkat addig, amig tovább nem kell menni.
 • Irodák: Az irodák az A2 folyosón találhatóak, ami a váróterem irányába indulva, az A1 folyosó végén jobbra találhatóak. Ezekben az irodákban mindenféle papírmunkát végeznek az itt dolgozók. Rögtön a legelső helyiség az Judy Jenkins irodája. 

Emelet: Az emeletet az A1 folyosó végén balra található lépcsőn és liften keresztül lehet megközelíteni. Ide csak engedéllyel lehet felmenni! A lépcső és a lift használatához is a megfelelő személyek ujjlenyomata vagy az ott dolgozók jelvénye szükséges. 

 • Igazgatóság irodái: Az adminisztatív szektor emeletén csak a fejesek irodái találhatóak. Ezek mind tágasabb helyiségek, melyek mindig az aktuális tulaj ízlése szerint vannak berendezve. De az olyan szokásos irodai felszerelések biztos vannak benne, mint irodai asztal, székek, számítógép, szekrények és kanapé.

Kutató és betegellátó szektor:

Földszint:

 • Orvosi szobák: Az R1 folyosón találhatóak egymás mellett, rögtön a folyosó bejárati ajtajától számítva. Ezek az iroda orvosainak a rendelőit takarják. Minden fajta orvosból mindig van legalább egy aki bent van, hogy ha bármi van, akkor sürgősen is meg tudják vizsgálni a pácienseket.
 • Gyengélkedő: Az R2 folyosón található nagy szobák, ahol az orvosiból és a műtőből elhozott embereket fogadják. Minden ágy majdnem kétszemélyes, hogy az illető kényelmesen elférjen. Minden ágyhoz tartozik egy éjjeliszekrény és egy szék, ha valaki hozzátartozója ott szeretne lenni mellette. Aki személyazonossága védelméből kéri, annak az ágyához szigetelőfüggönyt is raknak.

Emelet:

 • Műtő: Súlyos sérülések és életveszély esetén az emeleti E1 folyosóra vezényelnek, ahol a legképzettebb orvosok segítenek. A műtő a legmodernebb technológiával van felszerelve, hogy még véletlenül se lépjen fel kompikáció.
 • Laboratóriumok: Hasonlóak, mint a műtők, ám az E2 két részre van osztva. A folyosó elejétől a végéig haladva egyre durvább, nehezebb és nagyobb dolgokkal foglalatoskodnak. Az egyszerű biokísérletektől egészen a más bolygóról hozott halottak boncolásáig. Ez a részleg szigorúan őrzött, nem csak a legjobb biztonsági rendszer, de fegyveres őrök is védik.

Stratégiai szektor:

Alagsor:

 • Raktár: Az S1 folyosó egyik felében található. Itt találhatóak a fegyverek és a különböző felszerelések. 
 • Edzőterem: Az S1 folyosó másik felében található. A terem egyik fele úgy néz ki, mint egy konditerem, míg a másik egy üres tér, ahol az ügynökök párban harcolhatnak egymással. 
 • Cellák: Az S2 körfolyosón találhatóak. Ide zárják be az SA iroda által elkapott bűnözőket és terroristákat, amíg átszállításra nem kerülnek. Minden egyes cella úgy lett tervezve, hogy benne lehetetlen legyen használni a képességeket, függetlenül attól hogy miféle és hogy egyáltalán van-e. 
 • Garázs: A garázst egy nagy üres térnek kell elképzelni, ahol csoportokba szedve majdnem minden egyes fajta közlekedési eszköz megtalálható. A garázs leggyakoribb látogatói az autók, (kis)buszok, motorok és az SA Hivatal saját repülőgépei, amik úgy is fel tudnak szállni, hogy nem futnak ki. De ezeken kívül (elektromos) bicikli és egyéb nem sinen közlekedő jármű is megtalálható. 

Félemelet:

 • Központi rész: Ez az SA iroda legnagyobb helyisége. Ide szoktak összegyülni az adott bevetésre menő ügynökök és innen is irányítják a bevetéseket. A terem legvégében van egy hatalmas holografikus számítógép, ami alapból egy nagy fekete téglatestnek néz ki, de amikor aktíválják, akkor a felszínén megjelenik az érintőképernyős billentyűzet és holografikusan vetíti ki az adatokat. Az Alfa csapat bevetéseinél ezt G.L.A.D.I.S, míg az átlagos bevetéseknék a legmagasabb rangú koordináló ügynök kezeli. Ezen kívül asztaloknál is ülnek a koordináló ügynökök a normál számítógépeknél, hogy mindenféle elemzésekkel segítsék a bevetést. 

Első emelet:

 • Tanácsterem: Egy hosszú, mahagóni asztal foglal helyet és teríti be a szoba nagy részét. Ez az illetékesek, vezetők és igazgató számára van fenntartva az ülésekre és a fontos dolgok megbeszélésére.

Szabadidő szektor:

Étkező: Ebben a teremben hűtők sora, pár mikró és mosogatógép áll az ott dolgozók rendelkezésére. Középen két asztal székekkel felszerelve biztosítja a kényelmet az ebéd elfogyasztásához.

Társalkodó: Ezt a helyet az Akadémia klubhelyiségéhez lehetne hasonlítani, csak kisebb és hivatalosabb kiadásban. Az épp szabad ügynökök ide ülhetnek be lazítani egyet. A szoba közepén található két kanapé, közöttük egy dohányzóasztallal. A végében egy könyvespolcba épített interaktív tévét lehet felfedezni. Ezen kívül a bejárat mellett italos pult is található, ahol az ügynökök vízzel, kávéval és teával szolgálhatják ki magukat.

Megpihenő szektor:

Hálószobák: A hosszú és kimerítő munkád után lehetőséged nyilik az irodában aludni, azért mert nem jó félálomban hazakocsikázni. A szobák az N folyosón sorakoznak. Az ügynökök a folyosóra belépni csak a jelvényükkel tudnak és közben a rendszer mondja is, hogy melyik ügynök lépett be. Minden egyes szoba egyszemélyes. A szobában ezek alapján van egy ágy, egy éjjeliszekrény, íróasztal és egy polcos szekrény. Ezeken kívül minden egyes szobában található egy fürdőszoba is, ami zuhanyzót, WC-t és kézmosót tartalmaz. Ahhoz, hogy egy ügynök igénybe vehessen egy hálószobát, ahhoz egy közös rendszerben le kell foglalnia magának egyet. Aztán addig amíg ki nem jelentkezik a szobából, abban az időszakban a szobát csak ő tudja kinyitni az ujjlenyomatával. 

Ebben a listában nem mindegyik bolygó és/vagy galaxis kerül megemlítésre. Csak azok, amik a szerep történetszálában fontosak és/vagy előkerülnek a körökben. Halott, nem megközelíthető vagy jelenleg nem létező bolygók is említésre kerülnek, amennyiben fontos tényezők.

Tejútrendszer:

 • Naprendszer:
  • Merkúr
  • Vénusz
  • Föld Holdja
  • Mars
  • Jupiter (holdja Io)
  • Szaturnusz
   • Titán
  • Neptunusz
   • Triton (hold)
  • Uránusz
   • Ariel (hold)
  • Pluto
 • Vega csillagrendszer:
  • Tamaran: 26 fényévnyire található a Földtől és a nyolcadik bolygó a Vegában. Lakói egy békés, aranybőrű faj. 
 • Majesdán bolygó: Majesdánok otthona volt, addig amíg a Skrullok el nem pusztították. Egy fehér törpecsillag alatt volt megtalálható. A bolygó környezete nagyon forró volt (kb. 49727 °C), légköre nagyrészt hidrogén-hélium plazmából állt. Gravitációs ereje a Földének 300000-szerese.

Andromeda Galaxis:

 • Rao
  • Krypton: Csak Argo City élte túl a bolygó halálát, ami valahol az űrben lebeg egy burok alatt. 
  • Daxam: Mikor Krypton felrobbant, akkor a bolygó több darabja Daxamba csapódott, ezzel sivárrá és lakhatatlanná téve azt.
 • Klyntar: A szimbóták otthonaként ismert bolygó az Andromeda Galaxis egy távolibb részében helyezkedik el. 
 • Drox csillagrendszer
  • Skrullos: A Skrullok ősi anyaföldje, ahonnan származnak. 
 • Tarnax csillagrendszer
  • Tarnax II: Jelenleg a Skrull Birodalom része. Uralkodója Kl'rt császár
  • Tarnax IV: Throneworld-ként is ismeretes volt Skrull főváros ma már romjaiban hever
  • Tarnax VII - Skrull Birodalom egy másik része és itt van Penny apja
  • Tarnax X

Ismeretlen galaxisban lévők:

 • Lorien: Loren mérete tized annyira kicsi, mint a Földé. Érdekessége, hogy az oldalán kering, azaz délen kel a fő napja és északon nyugszik. Legalább két nappal rendelkezik, de a többi a fő naptól távolabbra esnek. A fő napjuk egy vörös óriás és kétszer akkora, mint a Föld és Lorien a negyedik onnan számított bolygó. Illetve két holddal rendelkeznek. 
  Elvileg Lorien volt a legszebb bolygó az összes galaxisokban. Nagy részét erdők, dzsungelek és hegyek fedték. Olyan sivár területek, mint a tundra vagy sivatag, nem létező dolgok voltak Lorien bolygóján. De a mogadorian támadás óta Lorien a rombjaiban hever arra várva, hogy újjáélesszék. 
 • Mogadore: Lorien-hez legközelebb található életképes bolygó. Kétszer akkora, mint Lorien, de ötször olyan kicsi, mint a Föld.
  A bolygó környezete már 100 éve annyira szennyezet, hogy az élővilág többsége már kihalt. Ez az oka annak, hogy a mogadorianok kétségbeesésükben megtámadták a hozzájuk legközelebbi bolygót Lorient és megszállták azt. A kilencek miatt most a Földdel szemeznek. 

Még nincsen. Ha akartok ide valamit, akkor nyugodtan jelezzétek

 


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG