Szuperhős akadémia

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
 
Információk

Főadminok: Anne, Norie
Társadmin: Anna
Téma: szuperhős/szupergonosz, iskola, tanulás, képességek, pletyka (not RealTime)
Nyitás: 2017. 08. 02.
Zárás: Nem tervezett
Design, kódok: Linda, Frank, W3Schools

Az oldalon található tartalmak a szerkesztők és a további játékosok szellemi termékét képezik. Tehát másolni tilos. Bármiféle tartalmi (nem szerkezeti) egyezés más oldalakkal a véletlen vagy a játékosok műve. Ebből az egészből számomunkra semmilyen anyagi haszon nem származik!

 
Partnerek

    
    
    

képre vár: senki

 
Látogatók
Indulás: 2017-06-18
 
Helyszínek

Akadémia

Az iskola hat részre osztható. Négy szárny az irányoknak megfelelően, egy kinti pálya kerttel és az épület közepén található kis előcsarnok.

Kinti pálya: Az iskola háta mögött egy hatalmas, füves pálya fekszik, melyen a kinti edzéseket tartják. Ide kihozhatók az eszközök, de a kinti órák nem feltétlenül erről szólnak. Található még mászófal és tó, mely a képességeik kiaknázása mellett az állóképességüket is fejleszti.

Kert: A kert a kinti gyakorlópálya mögött található, de a pályával ellentétben, ez mégis egy nyugodtabb környéknek mondható. A kert gondozói bármit megtettek a hely szépségéért, ezért a két részt magas bokrokkal választották el. Átmenni meg egy gyonyorű kis fa boltív alatt lehet.
Legnagyobb látványossága Mr. Chasseur (igazgató úr) kedvenc helye, az iskola pavilonja, amit azonnal ki lehet szúrni már a boltíven keresztül. Ez egy tökéletes hely arra, hogy a szabadban relaxáljon az ember és akár egy ping-pong asztalt is ki tudna akármelyik diák tolni a klubhelyiségükből.

Előcsarnok: Amint belépsz az Akadémia kapuján, egyből a nem túl nagy előcsarnokban találod magad, ahonnan el tudsz jutni a négy szárnyba. Ezt vagy lépcsőkkel vagy lifttel teheted, ahogy kedved tartja és amennyire lehetséges.
Ha elnézel balra, akkor egy kis sarokban láthatsz egyfajta pihenősarkot, ahol egy dohányzóasztalt és körülötte négy kanapét rendeztek be. Itt általában olyan vendégek várnak a megfelelő személyekre, akik se nem az akadémia diákjai, se nem a személyzete.
Ha pedig a tekintetedet egyenesben tartod, akkor megpillanthatod a recepciót/portát, ahol 2-3 személy váltja egymást pár óránként.

Északi szárny:

Alsó emelet:

  • Könyvtár: Ahogy belépsz a könyvtárba, az első amit megpillanthatsz, az Mrs Dunnstock pultja. A középkorú könyvtárost általában az asztalánál lehet megtalálni, mindig egy könyvvel a kezében. Amint balra fordulsz, asztalok tömkelegét láthatod, két– és nyolcfős kialakításban, így csoportmunkára de egyedüli dolgozásra is alkalmas a terem. Ezután következnek a polcok, melyek padlótól falig terjednek és amelyekben minden féle és fajta kötetet meg lehet találni, legyen az egy szórakoztató regény vagy egy enciklopédia.
  • Mosószoba: Egy hatalmas terem, bal oldalt tele mosógépekkel, jobb oldalt pedig szárító-mosógépekkel. Középen asztalok húzódnak, a terem végében pedig vasalók, ha a diákok még ezzel is szeretnének kínlódni.
  • Büfé: A büfé a folyosón található meg, mely a falba van beépítve. Nem nagy helyecske, itt előre elkészített szendvicseket, pékárukat, italokat és egyéb nyalánkságokat lehet találni, még hajnalban nyit, hogy akinek nulladik órája van, az rendesen tudjon még enni valamit.
  • Étkező: Az étkező a büfé mellett található. Ahogy benyitsz az ajtón, egy hatalmas terem tárul eléd. Szemben az ajtóval fekszik a pult, mely mögött a kedves konyhásnők szolgálják fel a napi kosztot. A pult és az ajtó között pedig négy fős asztalok sorakoznak. Menzára a harmadik és a hatodik szünetben lehet menni, akkorra készülnek el a friss ételek. Minden nap ugyan azt lehet enni, a heti ebédet minden hétfő reggel lehet megtekinteni, a menza ajtaja és a tanári szoba között lévő hirdetőtáblán. 
  • Tanári iroda: A tanári iroda olyan normális, mint más iskolákban. A terem közepén található egy nagy asztal, melynél minden tanítónak meg van a maga helye, széke és fiókja. Habár az igazgatónak van külön irodája, a tanári asztal végébe csak ő ülhet. A fal mellett vékonyabb asztalok húzódnak, melyen mindenféle papírok, minihűtő, kávéfőző, tollkészletek és hasonló adminisztrációs dolgok megtalálhatóak. Az igazgató ülőhelyével szemben, a falon található egy éves naptár, havi beosztással, amelyen minden oktató megtekintheti a közelgő eseményeket – iskolai napok, bálok, kirándulások, szünetek.
  • Lélekterem: Ide a tanulók minden nap jöhetnek, Avery Miller – erre is szakosodott tanár – várja őket a negyedik szünetben. Itt beszélhetnek a magánéleti problémáikról, a beilleszkedési helyzetükről és a tantárgyi bonyodalmakkal. A diákok száz százalékosan megbízhatnak a tanárnőben, hiszen ő is vallja azt a szabályt, amit az egyszerű pszichológusok: kötelez a titoktartási eskü. Persze ha az illető ön– és közveszélyes, azt jelentenie kell a szülőknek és az igazgatónak.  

Felső szint:

  • Tanárok hálókörlete: A tanárok hálószobái kicsivel nagyobbak, mint a diákokéi, igaz nekik nem kell osztkozkodniuk. Ami beköltözéskor megtalálható, az egy franciaágy, televízió, éjjeliszekrény és gardrób. A többi holmit ők maguk hozhatják be és kedvükre rendezhetik a szobát. Mivel a szárny ahol a szobák vannak, kisebb, mindegyik hálóhoz tartozik egy kicsiny erkély, melyre egy üvegajtón keresztül mehetnek ki, és persze minden lakóhelyhez tartozik egy saját fürdő.

Déli és a nyugati szárny: Mindkét szárnyban 5–5 emelet van.

Tanulók szobái: Minden lakóterületben két diák lakik és nem koedukált – tehát fiú nem kaphat lány szobatársat. Minden szobában alap felszereltség nyilván a két ágy. Ezen kívül egy asztal, amire pakolhatnak, egy vagy kettő éjjeli szekrény és két diáknak elegendő gardrób.
Illetve minden emeleten található két átlagos felszereltségú fürdőszoba, ami mindenképpen tartalmaz WC-t, kézmosót, akasztókat és zuhanyzókabint.

>> Szobatársak <<

Klubhelyiség: Mindkét szárny nulladik szobája az egy két és fél tanuló hálószoba nagyságú klubhelyiség. Leginkább egy nappali és egy játékterem keverékeként lehet felfogni, ami végül is érthető, mert a tanulók szabadidejük nagy részében itt bandáznak.
A klubhelyiség egyik sarka fel van szerelve egy csocsó és billiárd asztallal, és általában az ottani sarokban tárolják az összecsukott ping-pong asztalukat, amiket néha a kertbe kivihetnek.
A másik vége meg úgynevezett "szonikus" terület. Azaz egy hangszigetelt tágasabb kabin, ahol a diákok zenélhetnek úgy hogy nem zavarnak senkit, de van olyan is, amikor a szonikus képességű diák ott akar vicceskedni.
A két véglet között pedig elszórtan tanulósarkak és pihenősarkak vannak a diákok által elrendezve. A tanulósarkakban nyilván a diákok a könyveket bújják és egyedül vagy társaságban magolnak egy fa asztalnál és fa székeken. A pihenősarkakban meg bármit csinálhatnak kényelmes foteleken és kanapékon.

Keleti szárny, a legnagyobb rész:

Tantermek: A sima tárgyak, például számtan és történelem tanítására egyszerű termek állnak rendelkezésre, mindegyikben interaktív kivetítőtábla található. A különleges tantermekben specializálódott eszközök várják a diákokat (pl. ha valaki a tüzet irányítja, akkor tűzállóak a tárgyak).

DÖK-terem: Hivatalosan mindössze pár éve szolgál ez a szoba a diákönkormányzat saját territóriumaként, de fiatalságát meghazudtolva látták el a legújabb technológiákkal, ami leginkább a fénymásolókban és a vetítő rendszerben mutatkozik meg. Az ajtón belépve egyébként leghamarabb egy prezentációs asztalba botlunk, melynél a dök elnök prezentálhatja új elképzeléseit. Az ajtóval szemben, vagyis a robosztus asztal másik végén egy dupla padot találhatunk, három székkel, mely a felelős tanárnak, az alelnöknek és a titkárnak van fent tartva. A viszonylag kezdetleges pódiummal szemben három kör alakú asztal helyezkedik el, viszonylag nagy terekkel körülöttük, hogy minden tag nyugodtan előre fordulva figyelhessen az előadásokra, tájékoztatókra, majd a körökbe fordulva végezhessék el a rájuk bízott feladatokat csoportosan.

Torna– és gyakorlóteremek: A benti tornaterem akkora, mint egy kézilabda–pálya. Bal oldalt bordásfal helyezkedik el, a másik oldalon pedig mászófal van kiépítve. A diákok labdasportokat nem vesznek, így az erre kialakított jelzések és kapuk nem találhatóan meg, viszont a szertárban akad egy–két labda. A bejárattal szemben a másik oldalon található  egy vas ajtó, melyen belépve a szertárat pillanthatjuk meg. Itt felfedezhetőek olyan alap tárgyak, mint a gerenda vagy ugrókötél, elzárva viszont a különleges képességű diákok számára tartanak fent eszközöket.

Orvosi szoba: E terem a tanteremsor végén található meg, közel a tornateremhez, hiszen a legtöbb baleset itt megy végbe. Modern felszereltség uralkodik, így nem kell félni, ha valakinek nagyobb baja van egy horzsolásnál. Található egy ágy, szék, asztal és sok-sok szekrény tele ápolói tárgyakkal.

 

 

 


Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!