Eseménykövető
Plot
A végzősök vizsgája után egy sötétebb időszak kezdődött az Akadémián. Az utóbbi időben rejtélyes dolgok történtek az épület falai között, de a legutóbbi esemény a legtöbb embert sokkolta. Az egyik pillanról a másikra több diák is eltűnt az épületből, köztük Delaney Ella Prince, Hank Jakeman, Richard Anthony Stark és Josette Echo Ayelle. Ezügyben az SA iroda már ebben a pillanatban is nyomoz, míg a Védgárda megtesz minden tőlük telhetőt, az Akadémián belül. >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
 
Információk
Adminok: Anne, Norie
Téma: Szerepjáték (csak évre pontos RealTime)
Műfaj: fantasy, sci-fi, akció, kaland, thriller(?)
Címkék: szuperhős/szupergonosz, iskola, tanulás, képességek, pletyka, harc
Nyitás: 2017. 08. 02.
Zárás: Nem tervezett
Az oldalon található tartalmak a szerkesztők és a további játékosok szellemi termékét képezik. Tehát másolni tilos. Bármiféle tartalmi (nem szerkezeti) egyezés más oldalakkal a véletlen vagy a játékosok műve. Ebből az egészből számomunkra semmilyen anyagi haszon nem származik!

 

 
Partnerek
 
Látogatók
Indulás: 2017-06-18
 
Szabályzat

A szabályzat nem ismerete nem mentesít a következmények alól!

Általános
 • Az oldalon kultúrált magatartást várunk, ahogy az emberek többsége mindenhol. Nem tilos a káromkodás, de ne legyen majdnem minden szavad valami obszcén kifejezés.
 • Személyes problémáitokat NE itt rendezzétek le. Azért van a Facebook, Google Hangouts, stb., hogy azokon tudjátok megoldani. Attól még hogy a karaktered egy másik user karakterének a legnagyobb ellensége, attól még user szinten nem kell ellenségeskedni. Ennyire azért ne váljunk eggyé a karijainkkal!
 • Aranyszabály értékű tanács: Itt gportálon bármit is csinálsz, másold ki, mert hajlamos önkényesen eltűntetni dolgokat. Például igénylésnél amikor elküldöd a karilapot, akkor olyat csinál, mintha sose írtál volna oda. 
Igénylés
 • Egy felhasználóról több karakteretek is lehet.  Mindenki csak annyi karakterrel rendelkezhet, amennyivel elbír! Ne gyárts feleslegesen karikat!
 • Canon, illetve sima igényelhető karaktereket nem lehet első karakterként hozni. Illetve ha a kiigényelt igényelhetőt a hirdető nem érzi karakterhűnek, akkor joga van elvenni az igénylőtől és újra meghirdetni. 
 • Maradj hű a karaktered jelleméhez a játék során. Ugyan változhat a karakter jelleme a játék során, de ez nem az egyik pillanatról a másikra történik. Illetve lennie kell valamilyen oknak is. Például meghalt valakije, szerelme megváltoztatta...stb.
 • Ne hozz létre tökéletes karikat, mert a való életben sincsen tökéletes ember. Azaz ne legyen olyan, hogy ez tisztességtelen legyen a többi karival szemben. Senki sem sebezhetetlen!
 • Az adatlapot a kérteknek megfelelően töltsd ki, és lehetőleg ne formázd át.
 • Két egyforma FC-vel rendelkező karaktert nem fogadunk el a játékban! Kivéve ha ikrek vagy hasonmások, de akkor jelezzed!
 • Feleslegesen ne regisztráljunk. Mert hát mi értelme, hogy regizel, aztán el is tűnsz...
 • Minden újonnan regisztrált tagnak két hete van ahhoz, hogy elkészítse az első karakterét és a karakter elfogadása után egy hónapon belül el kell kezdenie játszani. Ha ez nem lehetséges, akkor legalább chatben jelezzétek, hogy éltek, csak épp valami közbejött és ezért kell eltűnnötök egy kicsit az igénylés után.
 • Bármelyik tag ha egy hónapja inaktív/eltűnik, akkor a karaktere láthatatlanba kerül, azaz a névtábla kikerül a karakteres részről, de a karaktertárban ott lesz. De ha két hónap után még mindig el vagy tűnve, és nem jelzel sehol(chat, privát üzenet, Nem leszek! fül) lekerülsz az oldalról, a felhasználód az összes karaktereddel törlésre fog kerülni az oldal adatbázisából. 
 • Ha valamit nem értesz, vagy feltétlenül szükséged lenne segítségre, akkor inkább kérdezz/kérj meg rá minket. Inkább ez, mint hogy elrontsál valamit, és többször javítanod kellene.
Játék
 • A játékhoz kötelező regisztrálnod, amit a Bejelentkezésnél lévő Regisztráció gombra kattintva megteheted.
 • Ügyelj a helyesírásra, mert nincs annál rosszabb, mint hogy a rossz helyesírásodat hámozgassuk. Kivéve persze, hogy ha van okod rá, hogy miért írsz rosszul. (pl. diszgráfiás vagy, vagy mit tudom én)
 • Mindig egyes szám első vagy harmadik személyben (E/1, E/3) írjatok, és az értelmezhetőség miatt múlt időben!
 • A karakterek gondolatait dőlt betűkkel írjátok. (ha olyan eszközön vagytok, ahol ez nem lehetséges, akkor dőlt betű helyett "idézőjelet" használjatok, és mögé írjátok oda, hogy gondolta: Pl. "Nem veszem el a tőrt tőle, mert neki fontosabb" - gondoltam.)
 • A párbeszédeket pedig emeljétek ki vastaggal, az átláthatóság kedvééért. (ha nem lehetséges, akkor természetesen nem kell)
 • Próbáljatok négy-öt sornál hosszabb reagokat írni, legalább 10-12 mondatos terjedelemben. A karaktereidnek is vannak érzései és gondolatai. Az olyan 5-10 mondatos mondatos reagokat csak úgy eltűri a legtürelmesebb játékos, de ha nagyon rövid és nem lehet nagyon írni rá, akkor az már baj. Ha valakitől rendszeresen ilyen nagyon rövid reagokat látunk és nem is látjuk, hogy fejlődne, akkor először büntetés vár rá, majd szépen lassan, amikor az adminoknak is eldurran az idegrendszerük, akkro elbúcsúzunk az illetőtől.
 • Verekedni szabad, de ÖLNI TILOS! Bárki aki megpróbálja a másik karakterének életét elvenni, annak büntetés jár! Kivéve, ha a másik karakter tulajdonosa kifejezetten azért játszik veled, hogy megöld a karakterét.
 • Korhatáros tartalom megengedett, de a reag elején feltétlenül jelöljétek! Vagy ha az egész kör olyan, akkor a kör címébe jelezzétek!
 • Névtábla használata kötelező, minden reagban szerepelniük kell, ha lehetséges. Ezt Anne fogja elkészíteni nektek (például ez itt). Ha telefonról írsz, akkor természetesen berakjuk nektek. De ha mi is mind telefonról lennénk, akkor utólag úgy is berakjuk a megfelelő helyre. Az viszont mindegy, hogy a reag elé/mellé rakod.
 • A játék nem villámszerep, ergó nem is kötelező a RealTime. De ha a játékostársad a türelmeden túl sem ír, akkor feltétlenül zárd le. Viszont ha azt mondjuk, hogy azért zárd le, mert eventet tervezünk, akkor tényleg tegyétek meg. Kivéve ha nem akarsz az eventben szerepelni.
 • Mások karakterét csak akkor lehet elrángatni, ha a másik is ONLINE van. Vagy ha már előre megbeszéltétek. Offline karaktert tilos molesztálni! Azaz tilos kilógatni az ablakon, karóba húzni...stb. Tehát másik user beleegyezése nélkül SZIGORÚAN TILOS a másik karakterének mozgatása. Ezen kívül ha választástól függ a reagod nagyobb része, akkor írd feltételes módban a két lehetséges opciót, amiből a másik játékos választhat. (Pl.: Ha beleesett a tóba, akkor utánaugortam, de ha pedig beverte a fejét a sziklába, akkor segítségére siettem)
 • Mások körébe engedély nélkül TILOS becsatlakozni!
 • A helyszínek ismerete a későbbi félreértések elkerülése végett kötelező!
 • A játéktéren nincsenek és nem is lesznek külön helyszínek. Ennek ellenére az előtte lévő modulba felsoroltuk a lehetséges helyszíneket leírással együtt. A játékosok a megbeszélt kört egy általuk vagy egy admin által nyitott témában játszhatáják le. A téma címe lehet akár a karakterek nevei, vagy pedig egy cím.(Pl. Demetria és Minta Pista vagy Minta kör). Későbbi címváltoztatásra van lehetőség, ha mondjuk valaki beszállna, vagy az egyéb cselekmények úgy hozzák. Így a témán belül akármerre elbandukolhattok. Első hozzászólásba mindenképpen a karakterek teljes neveit írjad be! Ha esetleg a Múltban játszanátok, akkor tüntessétek fel a körben a paramétereket, hogy mikor és hol játszódik!

 

 


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG