Eseménykövető

Hamarosan...

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
 
Információk
Főadminok: Anne, Norie
Társadmin: Anna
Téma: Szerepjáték (csak évre pontos RealTime)
Műfaj: fantasy, sci-fi, akció, kaland, thriller(?)
Címkék: szuperhős/szupergonosz, iskola, tanulás, képességek, pletyka, harc
Nyitás: 2017. 08. 02.
Zárás: Nem tervezett
Az oldalon található tartalmak a szerkesztők és a további játékosok szellemi termékét képezik. Tehát másolni tilos. Bármiféle tartalmi (nem szerkezeti) egyezés más oldalakkal a véletlen vagy a játékosok műve. Ebből az egészből számomunkra semmilyen anyagi haszon nem származik!

 

 
Partnerek
 
Látogatók
Indulás: 2017-06-18
 
Szabályzat

A szabályzat nem ismerete nem mentesít a következmények alól!

Általános
 • Az oldalon kultúrált magatartást várunk, ahogy az emberek többsége mindenhol. Nem tilos a káromkodás, de ne legyen majdnem minden szavad valami obszcén kifejezés.
 • Személyes problémáitokat NE itt rendezzétek le. Azért van a Facebook, Google Hangouts, stb., hogy azokon tudjátok megoldani. Attól még hogy a karaktered egy másik user karakterének a legnagyobb ellensége, attól még user szinten nem kell ellenségeskedni. Ennyire azért ne váljunk eggyé a karijainkkal!
 • Feleslegesen ne regisztráljunk. Mert hát mi értelme, hogy regizel, aztán el is tűnsz...
 • Ha két hónap után még mindig el vagy tűnve, és nem jelzel sehol(chat, privát üzenet, Nem leszek! fül) lekerülsz az oldalról.
Igénylés
 • Egy felhasználóról több karakteretek is lehet.  Mindenki csak annyi karakterrel rendelkezhet, amennyivel elbír! Ne gyárts feleslegesen karikat!
 • Maradj hű a karaktered jelleméhez a játék során. Ugyan változhat a karakter jelleme a játék során, de ez nem az egyik pillanatról a másikra történik. Illetve lennie kell valamilyen oknak is. Például meghalt valakije, szerelme megváltoztatta...stb. 
 • Ne hozz létre tökéletes karikat, mert a való életben sincsen tökéletes ember. Azaz ne legyen olyan, hogy ez tisztességtelen legyen a többi karival szemben. Senki sem sebezhetetlen! 
 • Az adatlapot a kérteknek megfelelően töltsd ki, és lehetőleg ne formázd át.
 • Két egyforma FC-vel rendelkező karaktert nem fogadunk el a játékban! Kivéve ha ikrek vagy hasonmások, de akkor jelezzed!
 • Ha valamit nem értesz, vagy feltétlenül szükséged lenne segítségre, akkor inkább kérdezz/kérj meg rá minket. Inkább ez, mint hogy elrontsál valamit, és többször javítanod kellene.
Játék
 • A játékhoz kötelező regisztrálnod, amit a Bejelentkezésnél lévő Regisztráció gombra kattintva megteheted. 
 • Ügyelj a helyesírásra, mert nincs annál rosszabb, mint hogy a rossz helyesírásodat hámozgassuk. Kivéve persze, hogy ha van okod rá, hogy miért írsz rosszul. (pl. diszgráfiás vagy, vagy mit tudom én)
 • Mindig egyes szám első vagy harmadik személyben (E/1, E/3) írjatok, és az értelmezhetőség miatt múlt időben! 
 • A karakterek gondolatait dőlt betűkkel írjátok. (ha olyan eszközön vagytok, ahol ez nem lehetséges, akkor dőlt betű helyett "idézőjelet" használjatok, és mögé írjátok oda, hogy gondolta: Pl. "Nem veszem el a tőrt tőle, mert neki fontosabb" - gondoltam.)
  A párbeszédeket pedig emeljétek ki vastaggal, az átláthatóság kedvééért. (ha nem lehetséges, akkor természetesen nem kell)
 • Próbáljatok négy-öt sornál hosszabb reagokat írni, legalább 10-12 mondatos terjedelemben. A karaktereidnek is vannak érzései és gondolatai. Az olyan 5-10 mondatos mondatos reagokat csak úgy eltűri a legtürelmesebb játékos, de ha nagyon rövid és nem lehet nagyon írni rá, akkor az már baj. Ha valakitől rendszeresen ilyen nagyon rövid reagokat látunk és nem is látjuk, hogy fejlődne, akkor először büntetés vár rá, majd szépen lassan, amikor az adminoknak is eldurran az idegrendszerük, akkro elbúcsúzunk az illetőtől. 
 • Verekedni szabad, de ÖLNI TILOS! Bárki aki megpróbálja a másik karakterének életét elvenni, annak büntetés jár! Kivéve, ha a másik karakter tulajdonosa kifejezetten azért játszik veled, hogy megöld a karakterét. 
 • Korhatáros tartalom megengedett, de a reag elején feltétlenül jelöljétek! Vagy ha az egész kör olyan, akkor a kör címébe jelezzétek!
 • Névtábla használata kötelező, minden reagban szerepelniük kell, ha lehetséges. Ezt Anne fogja elkészíteni nektek (például ez itt). Ha telefonról írsz, akkor természetesen berakjuk nektek. De ha mi is mind telefonról lennénk, akkor utólag úgy is berakjuk a megfelelő helyre. Az viszont mindegy, hogy a reag elé/mellé rakod.
 • A játék nem villámszerep, ergó nem is kötelező a RealTime. De ha a játékostársad a türelmeden túl sem ír, akkor feltétlenül zárd le. Viszont ha azt mondjuk, hogy azért zárd le, mert eventet tervezünk, akkor tényleg tegyétek meg. Kivéve ha nem akarsz az eventben szerepelni.
 • Mások karakterét csak akkor lehet elrángatni, ha a másik is ONLINE van. Vagy ha már előre megbeszéltétek. Offline karaktert tilos molesztálni! Azaz tilos kilógatni az ablakon, karóba húzni...stb. Tehát másik user beleegyezése nélkül SZIGORÚAN TILOS a másik karakterének mozgatása. Ezen kívül ha választástól függ a reagod nagyobb része, akkor írd feltételes módban a két lehetséges opciót, amiből a másik játékos választhat. (Pl.: Ha beleesett a tóba, akkor utánaugortam, de ha pedig beverte a fejét a sziklába, akkor segítségére siettem)
 • Mások körébe engedély nélkül TILOS becsatlakozni!
 • A helyszínek ismerete a későbbi félreértések elkerülése végett kötelező!
 • A játéktéren nincsenek és nem is lesznek külön helyszínek. Ennek ellenére az előtte lévő modulba felsoroltuk a lehetséges helyszíneket leírással együtt. A játékosok a megbeszélt kört egy általuk vagy egy admin által nyitott témában játszhatáják le. A téma címe lehet akár a karakterek nevei, vagy pedig egy cím.(Pl. Demetria és Minta Pista vagy Minta kör). Későbbi címváltoztatásra van lehetőség, ha mondjuk valaki beszállna, vagy az egyéb cselekmények úgy hozzák. Így a témán belül akármerre elbandukolhattok. Első hozzászólásba mindenképpen a karakterek teljes neveit írjad be!

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!